05/

Personliga fastigheter.

”Avenir har hjälpt oss vid ett flertal affärer och är vår rådgivare i de juridiska frågor vi inte själva behärskar. Avenir är en modern advokatbyrå, har ett modernt sätt att arbeta på, är lyhörda, snabba, flexibla och är en oerhörd styrka att ha med vid förhandlingar.”
Magnus Malm, ägare Fastighetsaktiebolaget Magnentus

Fastighetsaktiebolaget Magnentus förädlar Norrköpings centrala stadsdelar. Magnentus bostäder och lokaler håller en hög standard och är mycket attraktiva bland presumtiva hyresgäster. Företaget har på många sätt bidragit till utvecklingen av Norrköpings stadskärna, särskilt i gamla stan, och Magnentus utsågs år 2014 till Årets Fastighetsprofil av Fastighetsägarna MittNord.

Avenir hjälper regelbundet Magnentus med juridiskt biträde i olika frågor, till exempel vid förvärvet av de fastigheter som sedan kommit att bli Magnentus Building på Nya Torget, och då Magnentus tog klivet in i hotellbranschen vid förvärvet av The Lamp Hotel, som man tidigare var hyresvärd till. Därutöver bistår vi med rådgivning i hyresjuridik och andra frågor som uppstår i fastighetsbolagets verksamhet.